24 de Enero 2006

119. Conciertos de Febrero en Salamandra

Ahí va la programación de la sala Salamandra para el mes de febrero. Y por si a alguien le interesa, visitando la web podrá saber cuando son los conciertos "sorpresa" de Atomik Pardalets".

(Las descripciones de los grupos están en catalán. No he podido traducirlo, lo he copiado tal cual del mail que me envian. Si alguien no lo entiende y tiene especial interés en saber que pone, que me mande un mail y se lo traduzco (cuando pueda) o que visite las páginas oficiales de los grupos.)

CHE SUDAKA + LA PEGATINA SOUND SYSTEM
Divendres, 3 a les 22:00h

Preu Únic: 5€
Punts de venda: Bar Mariatchi C/ Codols 14-BCN;
Discos Impacto C/ Tallers 61-BCN; Gong Discos La Farga- L´H
www.chesudaka.com; www.lapegatina.com


"Alerta Bihotza" és el segon disc de Che Sudaka. Produït per Gambeat de Radio Bemba, porta sis mesos al carrer i no ha defraudat a aquells que ja havien escoltat els seus ritmes al seu primer cd "Trippi Town". Una banda del barri gòtic de Barcelona, de la plaça del Trippi, on els artistes intercanvien les seves cultures i les seves vivències al carrer. Sorgida dels antics integrants de Correcaminos, banda de la costa atlàntica Argentina, s'ha nodrit d'un esperit reivindicatiu que apunta cap a la causa social. "Alerta Bihotza" (en euskera cor) és un disc multicultural amb cançons cantades en espanyol, anglès, portuguès, francès, italià i euskera. Energia Reggae-punk que la banda desenvolupa al seu directe. Una banda potent a les seves musiques i directa a les seves lletres, independentment de l'idioma que utilitzin. ARRIBA LA VAINA STYLE.

La Pegatina Sound System de Montcada i Reixac ofereix uns ritmes vius, amb melodies joves que es comprometen amb la realitat social. El seu objectiu es fer fruir al públic als seus directes. A la seva música es troben influències de grups com Mano Negra, Fabulosos Cadillacs, Todos tus Muertos o els catalans Dusminguet, entre d'altres. En definitiva, la Pegatina és sinònim de festa i alegria, de diversió i moviment.

SIN PAPELES + MUYAYO RIF
Dissabte 4 a les 22:00h

Preu Únic: 6€
Punts de venda: Discos Impacto C/ Tallers 61-BCN; Gong Discos La Farga- L´H
Per internet a www.atrapalo.com
www.sinpapeles.net ; www.muyayorif.org


Tres anys després del seu debut discogràfic, el grup català Sin Papeles torna a l'escena musical amb "Duermes?", un disc que revitalitza el ska-reggae-rock nacional. Catorze lletres plenes de denuncia social que utilitzen l'humor, la ironia i la seva especial visió de la música, com nexe d'unió de ritmes arrelats amb el Ska, el reggae i el funk. Sin Papeles ha comptat amb la col·laboració de Dani Macaco, Begoña Bang-Matu, Xavier Turull de Ojos de Brujo, Daniel Figueras i Sandro Lustosa de Macaco.

Muyayo Rif porten a la Salamandra el seu nou Ep "Muyayo Rif", cinc temes d'última fornada que reflexen la diversitat d'opinions i vides dins la banda i al seu voltant. Un grup de tradició llatina que després de deu anys de tocar per desenes de clubs, cases okupas, centres cívics, sales, festivals, etc…, s'han fet un nom a l'escena musical barcelonesa i catalana.

FESTA PRESENTACIÓ DEL LET'S FESTIVAL
Divendres, 10 a les 22:30h

Entrada gratuïta
Lloc: Depósito Legal, c/ Santa Anna 14 de L'Hospitalet.


La festa de presentació del Let's Festival a Depósito Legal (local organitzador del Festival junt amb la Salamandra) contarà amb l'actuació en petit format de De La Rosa (Cadis) i la sessió dels Pin&Pon Dj's. Julio De la Rosa ens presentarà el seu nou treball "Las Leyes del Equilibrio" en un format molt intimista i personal creat per l'ocasió. El seu nou LP té grans harmonies i lletres plenes de sentiments envoltades de caixes de ritmes, dosis d'electrònica i jocs de veus. Un moment dolç a la carrera d'aquest artista que acaba de ser nominat als Goya per la banda sonora del film "7 Vírgenes" (Alberto Rodríguez). Un bon començament per començar a intuir com es desenvoluparà el Let's Festival.

LA GUARDIA
Dissabte, 11 a les 23:00h

Anticipades: 10€
Taquilla: 12€
Punts de venda: Discos Impacto C/ Tallers 61-BCN; Gong Discos La Farga- L´H

20 anys de música sobre l'escenari de la Salamandra és la proposta de La Guardia per a un concert ple de records i de noves propostes. La banda, una de les protagonistes del panorama musical dels anys 80 i 90 es van separar al 97 per tornar al 2004 amb el disc "Ahora!" editat per Carlos Goñi de Revolver.

Al 2005 treuen "Mil calles llevan hacia ti, 1983-2005", gravat en directe a la Sala Arena de Madrid, revisa tots els seus clàssics i inclou temes dels primers discos, a més d'una versió del tema "No Dudaría" del desaparegut Antonio Flores, gravada per la banda sonora del curtmetratge "5 Escorpiones" del jove director Rafael Luque.

MARTIRES DEL COMPAS
Divendres, 17 a les 22:00h

Anticipades: 15€
Taquilla: 20€
Punts de venda: Bar Mariatchi C/ Codols 14-BCN;
Etnomusic C/Bonsucces; Discos Impacto C/ Tallers 61-BCN; Gong Discos La Farga- L´H
www.martiressimpapeles.com


"Mártires del Compás són la desobediència jonda personificada en Chico Ocaña, un visionari increïble", així és com els defineix José Luís Cano de Gomaespuma. I no hi ha dubte que si volem parlar d'aquest grup hem de parlar del seu líder Chico, "del poeta gadità de San Roque, del Campo de Gibraltar". "Simpapeles.es Compapeles.son" és el seu últim disc, el primer produït per ells i musicalment el millor de la seva carrera amb noves cançons que recuperen els seus orígens i els seus arrels. Flamenc bylly, flamenc fusió o flamenc de carrer, posin l'etiqueta que posin un cd molt Mártires, incorrecte, transparent i compromès. Incorrecte per ser diferents, transparent per ser de veritat i compromès per protestatari. Un treball molt Mártires, de colors, flamenc i surrealista. De colors per divertit, flamenc per dret i surrealista per real. Deu anys als escenaris, celebrats amb una gira a la que presenten aquest disc i que els porta a la Sala per oferir al seu públic el millor de la seva música i d'ells mateixos.

LA KINKY BEAT + MARTINGALA
Dissabte, 18 a les 22:00h

Anticipades: 8€
Taquilla: 10€
Punts de venda: Bar Mariatchi C/ Codols 14;
Discos Impacto C/ Tallers 61-BCN; Gong Discos La Farga- L´H
www.lakinkybeat.com


La Kinky Beat és ritme frenètic, un directe en què interpreten els temes de forma trepidant i sense interrupcions, energia i moviment, moments de rocksteady i reggae intercalats amb flashes punk-rockers d'alta intensitat. Al febrer, a la Salamandra, podrem escoltar les cançons del seu nou disc "One more time", el primer single surt al mercat el dia 20. El grup va néixer de la fusió de diferents projectes i actualment està format per Matahary i Willy Fuego (veus), Donato (baix, Trimelón), Gerard (bateria, Radio Bemba), Manel (percussió, Trimelón), Madjid (guitarra, Radio Bemba) i DJ Chamán. Un espectacle assegurat d'aquesta banda de Barcelona que en només un parell d'anys ha esdevingut una revelació musical.

A finals del 2004, apareix Martingala, els seus set membres venen de grups de l'escena mestissa catalana com Dusminguet, Gertrudis, Escaramush, Omelé o Garumba. Un grup que es defineix com un conjunt d'exploradors musicals de poble i per al poble. El seu repertori s'alimenta de generes ballables i ètnics barrejats amb lletres quotidianes. Ritmes del mediterrani: rumba, cumbia, reggae, funky, samba, swing... per presentar un concert variat i característic. Una música acústica per a escenaris elèctrics.


LET'S FESTIVAL
23, 24 i 25 apertura de portes a les 21:00h

Entrada tres dies: 25€ (A la venda fins al 10 de febrer)
Entrada d'un dia: Anticipada: 12€ / Taquilla: 15€
A partir de la 01:00h sessions Dj's: 7€ amb consumició
Punts de venda: Cddrome C/Valldoncella 3-BCN; Discos Impacto C/ Tallers 61-BCN; Gong Discos La Farga- L´H
Salamandra Avd. Carrilet 301; Depósito Legal C/Santa Anna 14-L'H

www.salamandrabcn.com / www.depositolegal.com

Els dies 23, 24 i 25 de febrer es celebra la primera edició del "Let's Festival" organitzat per la Salamandra i Depósito Legal.

23 de febrer: Ivan Ferreiro. Dj's Amable i J de los Planetas
24 de febrer: La Habitación Roja, Love of Lesbian i Nueva Vulcano. Dj, The Computer Ho-Ho`s
25 de febrer: Lori Meyers, Virüs i Mendetz. Dj's Carole i Siamiss.


El Let's és un festival de petit format i de qualitat, dins d'una sala acollidora, amb un excel·lent so amb capacitat per a 500 persones per dia. Pretén ésser una mostra de l'actualitat del pop alternatiu. Salamandra i Depósito Legal han decidit centrar l'esforç, els mitjans i el coneixements en un festival de música independent. Un festival que serveixi de plataforma i recolzament als nous valors musicals.

www.salamandrabcn.com
Av. Carrilet, 301 - 08907 L´Hospitalet (BCN)
Telf: 93 337 06 02 Fax 93 337 18 75

Escrito por Babel a las 24 de Enero 2006 a las 04:23 PM | TrackBack
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?